Elkészítés: A tésztát előző este állítottam össze. A lisztbe raktam a sót, és összemorzsolgattam a margarinnal. Hozzáadtam a vizet és az ecetet, tésztává gyúrtam. Elég lágy tésztát kaptam, amit fóliába csomagolva beraktam a hűtőbe.
Másnap a már száradtabb sütni való kolbászt hosszúkás szeletekre vágtam.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtottam, és kb. 10x10 cm-es kockákra vágtam fel. Mindegyik közepére tettem 1-1 kolbászkát, összesodortam.
A sütőmet 190 fokra kapcsoltam. Tepsibe raktam a kolbászos süteményeket, a tetejüket felvert tojással megkentem, és egész köménymaggal szórtam meg.
Nekem 22 db lett belőle, két tepsivel. Egy adag kb. 15 perc alatt sült meg. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre