Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Halpogácsák

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg halfilé (lehet tengeri és fehér húsú édesvízi is)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 citrom
  • kevés Tabasco
  • 2 tojás
  • 1 dl zsemlemorzsa
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, a hallal együtt ledaráljuk. A hagymás halat, a tojásokkal és a zsemlemorzsával összedolgozzuk, sóval, Tabasco mártással, kis citromlével ízesítjük.

    Kis gombócokat formázunk belőle, kissé ellapítjuk, és fél óráig állni hagyjuk, hogy a morzsa megpuhuljon.

    A vajat teflon serpenyőben megforrósítjuk, és a halpogácsákat kis lángon kb. 10 percig sütjük, közben meg-megfordítjuk.

    Majonézes mártást, párolt zöldséget kínálhatunk hozzá, de más körettel is finom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin