Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennek a filléres csodaszernek köszönheti bámulatos külsejét Halle Berry

default user icon
MME
Garantáltan megkapod a sarki boltban, elkészítéséhez pedig nem kell más csak egy nagy fazék és némi víz; és ha naponta egy csészényit elfogyasztasz belőle, a bőröd feszesebb, a hajad és a körmöd rugalmasabb, erősebb lesz. Bemutatjuk Halle Berry szépéség-elixírjét, a csontlevest.

Azt korábban már megírtuk, minek köszönheti az 51 éves Halle Berry, hogy simán letagadhat minimum 20 évet a korából - a genetikán túl: milyen diétát tart, mennyit és mit sportol, hogy két gyerek után ilyen elképesztően jó formában van.

Ám, hogy plasztikai műtétek nélkül hogyan tudja a bőrét ilyen ránctalannak és feszesnek megőrizni, azt eddig homály fedte - egészen mostanáig. 

"Csontlé. Én erre esküszöm - fedte fel titkát Berry az amerikai Extra online tévéadásában. "Elképeszően egyszerű: lemész a heteshez, veszele egy csomó csontot: marha, sertés, teljesen mindegy,  milyet. Felteszed egy nagy fazékban főni, lassú tűzön főzögeted 24 órán keresztül, aztán leszűröd, és megiszogatod. Telis-tele van kollagénnel, ami a bőr egyik legfontosabb, annak feszességéért és tömörségéért felelős alkotóeleme. Imádom!"

Nem Halle Berry az egyetlen, aki szerint a csontlé fogyasztása a bőrfiatalítás egyik legjobb eszköze: egy másik, ötven közelében járó hollywoodi bombázó, Jennifer Aniston is ezt, vagyis ennek a porított változatát teszi minden nap a reggeli turmixába

"Érzem a különbséget: erősebbek a körmeim, a hajam kevésbé törik, a bőröm... nem is tudom. Ragyog. Úgy, ahogy csak a belülről táplált arcbőr képes" - nyilatkozta erről Aniston.

És, hogy a csontlé iránti rajongás nem alaptalan azt az Amerikai Bőrgyógyászok Szövetsége is alátámasztotta: a lassú főzéssel a csontból kinyert foyladék tele van kálciummal, D-vitaminnal és csészénként (2,5 dl) 9 gramm fehérjével, amit a test olyan esszenciális zsírsavakká alakít, amelyek erősítik és megőrzik a bőr és a csontok egészségét.

Kijelenthetjük tehát, hogy például a vasárnapi húsleves nem csupán finom, hanem maga az élet-elixír, így ajánlatos minél gyakrabban fogyasztani.

EZZEL AZ EGYSZERŰ DIÉTÁVAL TARTJA BOMBA FORMÁJÁT AZ 51 ÉVES HALLE BERRY >>> 

EZT A DIÉTÁT TARTJA ÉVTIZEDEK ÓTA CINDY CRAWFORD - ÍGY NÉZ KI MOST >>> 

PÁR SZÁZ FORINTOS CSODASZERNEK KÖSZÖNHETI BOMBA ALAKJÁT JENNIFER ANISTON >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss