Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

12 kreatív ötlet, mire használd a halkonzervet - 2. rész

A hal (konzerv vagy sem) tele van vitaminokkal, omega 3 zsírsavakban gazdag, és még a fogyásban is segít. A konzerv ráadásul olcsó és villámgyorsan készíthető belőle ehető étel, így arra biztatunk mindenkit, tartson a spájzban néhány dobozzal. Felhasználási tippjeinket megfogadva változatos fogásokat készíthettek belőle!
12 KREATÍV ÖTLET, MIRE HASZNÁLD A HALKONZERVET - 1. RÉSZ >>> 
7. Dobd fel vele a rántottát!

Ha rántottát vagy frittátát sütsz, ne feledkezz meg a halkonzervről sem! A legjobban a lazac passzol hozzá.

8. Tedd pirítósra!

Vegyél néhány toastot, kanalazz rá a tonhalkonzervből és tegyél rá néhány szelet avokádót, majd szórd meg reszelt sajttal. Süsd, amíg a sajt ráolvad. Tökéketes uzsonna!

9. Gyúrj belőle gombócot!

Mielőtt elkezdenéd gyúrni a mama húsgombócát, próbáld ki a könnyebb verziót! Mindössze annyit kell rajta variálnod, hogy darált hús helyett hallal készíted. Egészségesebb és még diétás is!

10. Tedd a padicsomos pizzára!

Egy vékonytésztás pizza friss paradicsomszósszal, hallal és light sajttal még akár egy diétába is beilleszthető. A lényeg, hogy ebédre fogyaszd és ügyelj a mértékre!

11. Készíts belőle pástétomot!

Turmixolj össze egy lazackonzervet egy kevés olívaolajjal, citromlével, sóval és borssal, hűtsd le. Néhány óra múlva kész a tökéletes halpástétom.

12. Töltsd meg vele az avokádót!

Nem csak a paprikát és a krumplit, az avokádót is megtöltheted vele. Vágd félbe az avokádót, magozd ki, és töltsd meg tonhallal. Egyész jó, igaz?

Ezek is érdekelhetnek

Friss