12 KREATÍV ÖTLET, MIRE HASZNÁLD A HALKONZERVET - 1. RÉSZ >>>
7. Dobd fel vele a rántottát!
Ha rántottát vagy frittátát sütsz, ne feledkezz meg a halkonzervről sem! A legjobban a lazac passzol hozzá.
8. Tedd pirítósra!
Vegyél néhány toastot, kanalazz rá a tonhalkonzervből és tegyél rá néhány szelet avokádót, majd szórd meg reszelt sajttal. Süsd, amíg a sajt ráolvad. Tökéketes uzsonna!
9. Gyúrj belőle gombócot!
Mielőtt elkezdenéd gyúrni a mama húsgombócát, próbáld ki a könnyebb verziót! Mindössze annyit kell rajta variálnod, hogy darált hús helyett hallal készíted. Egészségesebb és még diétás is!
10. Tedd a padicsomos pizzára!
Egy vékonytésztás pizza friss paradicsomszósszal, hallal és light sajttal még akár egy diétába is beilleszthető. A lényeg, hogy ebédre fogyaszd és ügyelj a mértékre!
11. Készíts belőle pástétomot!
Turmixolj össze egy lazackonzervet egy kevés olívaolajjal, citromlével, sóval és borssal, hűtsd le. Néhány óra múlva kész a tökéletes halpástétom.
12. Töltsd meg vele az avokádót!
Nem csak a paprikát és a krumplit, az avokádót is megtöltheted vele. Vágd félbe az avokádót, magozd ki, és töltsd meg tonhallal. Egyész jó, igaz?