Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halgombócok napraforgómaggal

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A zsömlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A halhúst leöblítjük, a szálkákat eltávolítjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.

Elkészítés: A halhúst a kinyomkodott zsömlével együtt ledaráljuk. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, a tojásokkal, és a petrezselyemmel összedolgozzuk. Az olajat felforrósítjuk. A masszából diónyi gombócokat formálunk, és az olajban, rázogatva körös-körül pirosra sütjük. Eközben egy másik serpenyőben a vajon megpirítjuk a napraforgómagot. Beleforgatjuk a halgombócokat, és máris tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss