Elkészítés: Besamelt (fehér mártást) készítünk 2 evőkanál vajból, a lisztből és a tejből, sóval, borssal ízesítjük.
A káposztát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A paradicsomot gerezdekre aprítjuk.
Mélyebb edényben a maradék vajat felforrósítjuk, rátesszük a káposztát, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a zöldséglevessel, és lefedve párolni kezdjük. Félidőben hozzáadjuk a paradicsomot, és meglocsoljuk a besamelmártással.
A zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal. A káposztát nagyobb hőálló tálba áttesszük, a besózott halat a tetejére fektetjük, megszórjuk a zsemlemorzsával, és sütő grillező fokozatán vagy grillsütőben 10 percig pirítjuk. Azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre