Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halfilé zsenge káposztaágyon

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Besamelt (fehér mártást) készítünk 2 evőkanál vajból, a lisztből és a tejből, sóval, borssal ízesítjük.

A káposztát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A paradicsomot gerezdekre aprítjuk.

Mélyebb edényben a maradék vajat felforrósítjuk, rátesszük a káposztát, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a zöldséglevessel, és lefedve párolni kezdjük. Félidőben hozzáadjuk a paradicsomot, és meglocsoljuk a besamelmártással.

A zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal. A káposztát nagyobb hőálló tálba áttesszük, a besózott halat a tetejére fektetjük, megszórjuk a zsemlemorzsával, és sütő grillező fokozatán vagy grillsütőben 10 percig pirítjuk. Azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek