Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halászlé négyféle halból

120 perc
bonyolult
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A pontyot patkó alakúra felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk. A fazékba feltesszük főni az apró halakat és a ponty fejét. Ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel.
  2. Hozzáadjuk a vöröshagymát felaprítva, a pirospaprikát, a felaprított csilipaprikát és a paradicsomlevet.
  3. Amikor megfőtt, leszűrjük, a halakat kiszálkázzuk, majd átpasszírozzuk. A leszűrt hallevet visszatesszük a tűzre, beletesszük a kipasszírozott halat, a vörösbort és a pontyszeleteket. Néhány percig főzzük.

 

Megjegyzés

Ma a férjem kívánságát teljesítettem,nagyon szereti,persze fogni is. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss