Keress receptre vagy hozzávalóra

Halászlé négyféle halból

Hozzávalók

  • 1 db ponty
  • 6 db törpeharcsa
  • 2 db keszeg
  • 2 db kárász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db babérlevél
  • 3 ek pirospaprika
  • 2 dl paradicsomlé
  • 1,5 dl vörösbor
  • 2 db csilipaprika
  • bors

Elkészítés

    1. A pontyot patkó alakúra felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk. A fazékba feltesszük főni az apró halakat és a ponty fejét. Ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel.
    2. Hozzáadjuk a vöröshagymát felaprítva, a pirospaprikát, a felaprított csilipaprikát és a paradicsomlevet.
    3. Amikor megfőtt, leszűrjük, a halakat kiszálkázzuk, majd átpasszírozzuk. A leszűrt hallevet visszatesszük a tűzre, beletesszük a kipasszírozott halat, a vörösbort és a pontyszeleteket. Néhány percig főzzük.

     

Megjegyzés

Ma a férjem kívánságát teljesítettem,nagyon szereti,persze fogni is.

ditti56
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin