Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halászlé kétféle halból

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A halakat felvágom, besózom, s beteszem a hűtőbe a belsőséggel együtt.

Főzéskor a hagymát apróra vágom, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit felvágom.

Egy lábasban a hagymát zsíron megdinsztelem, felöntöm vízzel, sózom, borsozom, szórok bele bőségesen őrölt paprikát, hozzáadom a paprikát, a paradicsomot a halászlésűrítményt és a sűrített paradicsomot. Amikor felforrt, egy krumplinyomóval megnyomkodom, s beleteszem a halakat. Kicsit később a belsőséget, s beleöntöm a bort, készre főzöm.

Chilipaprikát és fehérkenyeret kínálok hozzá tálaláskor.

Ezek is érdekelhetnek

Friss