Elkészítés: A halakat felvágom, besózom, s beteszem a hűtőbe a belsőséggel együtt.
Főzéskor a hagymát apróra vágom, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit felvágom.
Egy lábasban a hagymát zsíron megdinsztelem, felöntöm vízzel, sózom, borsozom, szórok bele bőségesen őrölt paprikát, hozzáadom a paprikát, a paradicsomot a halászlésűrítményt és a sűrített paradicsomot. Amikor felforrt, egy krumplinyomóval megnyomkodom, s beleteszem a halakat. Kicsit később a belsőséget, s beleöntöm a bort, készre főzöm.
Chilipaprikát és fehérkenyeret kínálok hozzá tálaláskor.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre