Elkészítés: A megtisztított, egyforma nagyságú hagymák tetejét és alját egyenesre vágjuk, majd sós vízben puhára főzzük.
A borjúhúst kockákra daraboljuk, és a finomra vágott 20 dkg hagymával, zsírral, borssal, fokhagymával, az összevágott zöldségzölddel jó tokányt készítünk belőle. Ha a párolással készen vagyunk, ledaráljuk.
A puhára főtt hagymákat szitára szedjük, és a közepét, vagyis a belsejét kitologatjuk, majd az ízesített darált hússal megtöltjük.
Tűzálló tálba rakjuk, s mindegyik hagymára 1-1 szalonnaszeletet helyezünk, sűrű tejföllel leöntjük, és a sütőben megpirítjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre