Elkészítés: Kis olajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát és fokhagymát, majd rádobjuk a halszeleteket. Bátran kavargathatjuk, mert úgyis pépes állagúnak kell majd lennie. Kb. 2 perc múlva mehet rá a fagyasztott zöldség és a fűszerek. Együtt pároljuk, amíg megpuhul a halas-zöldséges mix. A halat fakanállal dolgozzuk meg, hogy darabos, pépes legyen. Amikor majdnem teljesen puha, keverjük bele a kuszkuszt, adjunk hozzá vizet, ugyanis a kuszkusz meg fog dagadni, víz nélkül pedig könnyen leég. Fedő alatt, néha megkevergetve főzzük 3-4 percig, tegyük bele a kockára vágott tofut - ízléstől függően elhagyható -, majd kapcsoljuk le a lángot, de hagyjuk a fedőt az edényen még kb. 5 percig, hogy puhulhasson. Ezután tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre