A halfiléket megsózzuk és borsozzuk. A felforrósított olajon minden oldalukon néhány percig pirítjuk. Hagyjuk kihűlni, majd összemorzsoljuk őket. A finomra vágott rozmaringlevelekkel ízesítjük.
A felaprított hagymát a vajon üvegesre sütjük. Hozzákeverjük a felengedett, kinyomkodott spenótot, az összezúzott fokhagymát és a tejszínt. Néhány percig együtt pírítjuk, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Hagyjuk kihűlni.
12 darab háromszöget vágunk a tésztából. A spenótos tölteléket elosztjuk a 6 háromszögön. Rászórjuk a halat, és rámorzsoljuk a feta sajtot. Az üres tésztalapokkal lefedjük, és összenyomkodjuk a széleket. Megkenjük őket a felvert tojással, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 190 fokon aranybarnára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre