Elkészítés: A tésztát felteszem főni sós vízben.
Közben az újhagymát felkarikázom, a fokhagymát aprítom, a paprikát szeletelem, a paradicsomot és a mozzarellát felkockázom, a citromot felszeletelem.
Kevés olívaolajon megdinsztelem a hagymákat (az újhagyma zöldjét félreteszem), hozzáadom a paprikát, a paradicsomot, majd az olívabogyókat, fűszerezem. Végül beleborítom a szardíniát is, rászedem az al dente megfőzött tésztát, összekeverem.
A tányérra szedek a tésztából, rárakom a mozzarellát, megszórom az újhagyma zöldjével, oregánóval, teszek rá chilipaprikát és egy szelet citromot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre