Elkészítés: Ha fagyasztott hallal dolgozunk, a halat felengedjük. A krumplit héjában megfőzzük (nem baj, ha nem fő teljesen puhára). A fokhagymát lereszlejük, a zöldfűszerekkel együtt a joghurthoz keverjük. A paradicsomot karikára vágjuk. Egy sütőpapírt kiterítünk, rákarikázzuk a krumplit, rádobjuk a paprikát, a paradicsomot, a gombát és a hagymát, kicsit megsózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a joghurt felével. Rátesszük a halat, ezt is megsózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk egy kis citromlével, és ráöntjük a maradék fűszeres joghurtot. A sütőpapírral teljesen becsomagoljuk a batyut, és egy jénaiba vagy sütőlapra tesszük. Kb. 30-40 percet sütjük 180 fokon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre