Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hajdinapalacsinta

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg hajdinaliszt,
  • 3 tojás,
  • 5 dl tej,
  • 1 dl napraforgóolaj,

Elkészítés

    A tojásokat egy keverőtálba ütjük és habosra verjük, hozzáöntjük a tejet és jól kihabosítjuk. Kevés olajat öntünk hozzá, sóval ízesítjük és folyamatos keverés mellett annyi hajdinalisztet adunk hozzá, hogy palacsinta sűrűségű tésztát kapjunk. A tésztát kb. 10 percig pihentetjük, majd hagyományos módon palacsintákat sütünk belőle. A palacsintát fogyaszthatjuk sósan vagy édesen egyaránt.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin