Keress receptre vagy hozzávalóra

Hajdinapalacsinta (gluténmentes finomság)

Hozzávalók

  • 2 db tojás
  • 3,5 dl tej
  • 1 csipet só
  • 15 dkg hajdinaliszt
  • olaj vagy vaj
  • kivi

Elkészítés

    1. A tojásokat felhabosítjuk, majd hozzákeverjük a tejet. Ezután apránként beleszórjuk a sóval elvegyített hajdinalisztet, és alaposanösszedolgozzuk.
    2. Az így kapott tésztamasszát lefedjük konyharuhával, és hideg helyen 90 percig pihentetjük (ennyi idő alatt szépen megduzzad).
    3. Vékonyan olajjal vagy vajjal kikenjük a palacsintasütőt, és egyenként kisütjük benne a palacsintákat a szokott módon.
    4. A meghámozott, felkarikázott kivivel tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin