Keress receptre vagy hozzávalóra

Hajdinapalacsinta (gluténmentes)

Hozzávalók

  • 2 db tojás
  • 3,5 dl tej
  • 1 csipet só
  • 15 dkg hajdinaliszt
  • olaj vagy vaj
  • 3 db kivi

Elkészítés

    1. A tojásokat felhabosítjuk, majd hozzákeverjük a tejet. Ezután apránként beleszórjuk a sóval elvegyített hajdinalisztet, és alaposanösszedolgozzuk.
    2. A tésztamasszát lefedjük konyharuhával, és hideg helyen 90 percig pihentetjük - ennyi idő alatt szépen megduzzad).
    3. Olajjal vagy vajjal vékonyan kikenjük a palacsintasütőt, és a szokott módon, egyenként kisütjük benne a palacsintákat.
    4. A meghámozott, felkarikázott kivivel tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin