Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hagyományos csevapcsicsa - az erdeti recept!

Hozzávalók

  • 30 dkg darált marhahús
  • 30 dkg darált sertéshús
  • 10 dkg reszelt hagyma
  • 1/2 tk szódabikarbóna
  • bors
  • 1 tk pirospaprika

Elkészítés

    1. A kétféle darált húst elvegyítjük 1 dl szénsavas ásványvízzel és a reszelt hagymával, majd ízlés szerint megfűszerezzük, és jól összedolgozzuk.
    2. A masszából nedves kézzel ujjnyi rudakat formálunk, és legalább 1 órát pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Végül roston megsütjük.
Kenyérrel, mustárral, felkarikázott vagy kockára vágott (lila) hagymával, zöldsalátával tálalhatod. Kínálhatsz mellé ajvárt és sült burgonyát is.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin