Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A hússzeleteket gyengén kiklopfoljuk, bedörzsöljük az áttört fokhagymával, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk rozmaringgal, majd minimum egy órára félretesszük.
  2. A vöröshagymát megpucoljuk és felnegyedeljük. A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk, és sós vízben megfőzzük.
  3. Egy serpenyőben a zsírt felforrósítjuk, beletesszük a hússzeleteket és a hagymákat, és kközepes lángon készre sütjük. Tálaláskor a hús mellé teszünk sült hagymát és krumplit, és megszórjuk petrezselyemzöldet.

Megjegyzés

Nincs is jobb egy jó nagy darab sült húsnál. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss