Keress receptre vagy hozzávalóra

Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival

Hozzávalók

  • 2 szelet sertéskaraj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 8 db burgonya
  • rozmaring
  • sertészsír
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1. A hússzeleteket gyengén kiklopfoljuk, bedörzsöljük az áttört fokhagymával, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk rozmaringgal, majd minimum egy órára félretesszük.
    2. A vöröshagymát megpucoljuk és felnegyedeljük. A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk, és sós vízben megfőzzük.
    3. Egy serpenyőben a zsírt felforrósítjuk, beletesszük a hússzeleteket és a hagymákat, és kközepes lángon készre sütjük. Tálaláskor a hús mellé teszünk sült hagymát és krumplit, és megszórjuk petrezselyemzöldet.

Megjegyzés

Nincs is jobb egy jó nagy darab sült húsnál.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin