Elkészítés: A liszthez hozzáadjuk a margarint, a kevés langyos tejben felfuttatott élesztőt, kevés sót és annyi tejet, hogy kellemes, lágy, nyújtható tésztát kapjunk.
Belesimítjuk a tepsibe (nagy gáztepsi), letakarva félretesszük, hogy megkeljen.
Ezután félig megsütjük, és utána kenjük a tetejére az alábbi masszát: 7 fej apróra vágott vöröshagymát kevés
margarinon megpárolunk, majd hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt, sóval, borssal bőven ízesítjük, és jól összekeverjük.
A sütés legvégén 1 fej nyers hagymakarikával és ropogósra sütött szalonnaszeletekkel megszórjuk, majd tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre