Elkészítés: A meghámozott burgonyát vastagabb, hosszúkás szeletekre vágod. Serpenyőben üvegesre sütöd, megsózod, és egy tepsire helyezed. Közben a vöröshagymát felaprítod, és olajon megpirítod. Egy nagyobb edénybe rakod a hagymát, és ráöntöd a főzőtejszínt. Ebből a mártásból rakj egy keveset a burgonyára. Előveszed a csirkét, és vékony, kb. fél tenyérnyi nagyságú szeletekre vágod. Azért ne legyen nagyobb, mert nehezebb szedni ha, elkészül. Megsózod a húst, és belemártogatod a tejszínes mártásba, majd szépen a burgonya tetejére rakod. A maradék mártást is öntsd rá egyenletesen. Rakd sütőbe, és süsd kb. 45 percig.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre