Előkészítés: A zöldbabot megtisztítjuk, megmossuk, felaprítjuk két-három cm-es darabokra. A zöldhagymát megtisztítjuk, megmossuk, felkarikázzuk a zöldjével együtt. A fokhagymát megtisztítjuk, összetörjük.
Elkészítés: Sós vízben megfőzzük a zöldbabot, leszűrjük, lecsepegtetjük és lehűtjük. Salátás tálba öntjük az ecetet, beledolgozzuk az olajat, megszórjuk sóval, borssal, és jól összekeverjük. Hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát. A zöldbabot az öntetbe keverjük, és tálalásig hűtőszekrényben érleljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre