Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás-rozmaringos sertéstarja

45 perc

Elkészítés

  1. A tarját alaposan megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, és az inas részeknél bevagdossuk, hogy szépen süljön a hús, ne kunkorodjon fel, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd egy felhevített serpenyőben elősütjük.
  2. Ha a hússzeletek már elkezdenek pirulni, tányérra szedjük őket, és a visszamaradt zsiradékra dobjuk a felkarikázott hagymát és megdinszteljük.
  3. Mikor a hagyma már majdnem kész, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk (de süssük sokáig, nehogy a fokhagyma megkeseredjen) és levesszük a tűzhelyről.
  4. Az elősütött hússzeleteket egy tűzálló tálba tesszük, ráhalmozzuk a hagymát és alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben, 35 perc alatt készre sütjük.

    A RECEPTVIDEÓT MEGNÉZHETED ITT >>> 

Ezek is érdekelhetnek