Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hagymás rostélyos VI.

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 80 dkg marharostélyos
  • olaj
  • liszt
  • fokhagyma
  • őröltk kömény
  • majoránna
  • mustár
  • 3 nagy fej hagyma

Elkészítés

    Elkészítés: A marhahússzeleteket előző nap zúzott fokhagymával, mustárral és étolajjal bepácoljuk.

    A hússzeleteket sok durvára vágott hagymán őrölt kömény és majoránna hozzáadásával puhára pároljuk, illetve szép pirosra sütjük.

    A hagymát vékony karikára vágjuk, meghintjük liszttel, összeforgatjuk, majd forró olajban nagy lángon világosbarnára pirítjuk. A hagymát leszűrjük és melegen tartjuk.

    A húst tálra tesszük, rászórjuk a pirított hagymát, és sült burgonyával, savanyúsággal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin