Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás rostélyos V.

120 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A húst megmossuk, a szeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk (hogy sütés közben ne pödrődjön fel). Sózzuk, borsozzuk, alaposan megkenjük mustárral és olajjal, és 1 napig puhulni hagyjuk a rostélyos szeleteket.

2.) Másnap erős lángon 2-2 perc alatt megsütjük a húsok mindkét oldalát.

3.) A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, lisztbe forgatjuk, a visszamaradt olajban kisütjük, és a húsra púpozva tálaljuk.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss