Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hagymás rostélyos IV.

default user icon
1 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • marha fehérpecsenye, fejenként 2 szelet
  • durvára darált bors
  • mustár
  • olaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 dl maradék húsleves lé
  • 3 db hagyma fejenként

Elkészítés

    Elkészítés: A fehérpecsenyét kb. 1 cm-es szeletekre vágom, kiklopfolom, majd mindkét oldalát, sózom, borsozom és mustárral bekenem.

    Egy üvegtálba olajat öntök, ebbe reszelem a fokhagymát, majd belehelyezem a húsokat, olajjal betakarom, lefedem, és a hűtőben legalább 2-3 napig érlelem.

    Serpenyőben kevés olajat hevítek, a hússzeleteket 4-4 percig pirítom mindkét oldalukon, majd fél merőkanálnyi húslevest aláöntve még 3 percig sütöm.

    A hagymákat felkarikázom, nagyon kevés lisztben megforgatom, forró olajon részletekben kisütöm, egy tepsibe kiszedem, majd légkeverésen 165 fokon tovább pirítom pár percig (figyelni kell, mert könnyen leég).

    Mustárral és sült krumplival tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Nanasnani
Ötpontos!

Hasonló Receptek

Magazin