Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás rostélyos III.

MME MME
4 4/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst szeletekre vágom, kiklopfolom, sóval, borssal fűszerezem. A hagymát és a sárgarépát apróra vágom, és tűzálló tálban egy keves olajjal párolni kezdem. A húst rárakom, és egy kicsit megpirítom (amíg a hús színe kivilágosodik). Kevés vízzel felöntöm (épp hogy ellepje), így a hagyma szétmállik, és sűríti a levet. Ha a hús elkészült, belerakom a szeletelt gombát, és egy pár percig főzöm. A legvégén egy deci borral (ízlés szerint) meglocsolom és egy-két percig még főzöm. Köretnek megy hozzá a püré vagy a tészta.

Megjegyzés

A családom és a barátaim nagyon el vannak ragadtatva ettőll a recepttől. - MME

Ezek is érdekelhetnek