Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás nyuszi vadasan

5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A nyulat háromba vágjuk, és egy éjszakára ecetes vízbe, áztatjuk.

Minden hozzávalót kuktába teszünk és megfőzzük (fél óra bőven elég). Miután kinyitjuk a kuktát, kivesszük óvatosan a hagymákat és a húst, együtt tálra helyezzük, és lefedve tartjuk.

Közben a visszamaradt levet visszatesszük főni addig, amíg zsírjára pirul, és jó sűrű, sötét vadas mártás lesz belőle. Ezt ráöntjük a húsra és a hagymákra, tálalhatjuk.

Köretként burgonyafánk illik hozzá.

Megjegyzés

Még finomabb lesz, ha a hagymákat hirtelen olajon megpirítjuk, és csak utána főzzük össze a hússal.

Nagyon finom! Jó étvágyat, Nord. - Nordkapp

Ezek is érdekelhetnek

Friss