Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás nokedli

MME MME
7 4.1/5
30 perc
egyszerű
olcsó

Elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, és kockára vágva olajban vagy zsírban egészen puhára pároljuk, közben sóval meghintjük.
  2. Ha már elég puha, megszórjuk őrölt pirospaprikával és kevés ételízesítővel.
  3. Ezután elkészítjük a galuskatésztát , és szaggatóval lobogó sós, olajos vízbe szaggatjuk.
  4. Ha a nokedlik feljöttek a víz tetejére leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük, és a forró hagymával összekeverjük. Tavasszal fejessalátával gyors egytálétel, és igen finom!

    JOBB, MINT A NOKEDLI? ÍGY KÉSZÜL A SZAFTOS ÉS ELLENÁLLHATATLAN SPECLI! >>> 

    TOJÁSOS NOKEDLI, SPECLI ÉS HALUSKA - 11 ELLENÁLLHATATLAN GALUSKARECEPT >>> 



Ezek is érdekelhetnek

Friss