Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás-fehérboros csirkemáj

MME MME
30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy serpenyőt felmelegítünk, a vaj felét beledobjuk, rátesszük a hagymát, 10 percig pároljuk, majd pirítjuk. A hagymát egy tányérra félretesszük. A maradék vajat a serpenyőben felolvasztjuk, a picit megsózott májat beletesszük. 4-5 percig mindkét oldalán pirítjuk, amíg kívül barna lesz, de belül rózsaszín marad. Hozzáadjuk a bort, 30 másodpercig forraljuk, majd hozzátesszük a hagymát és a felaprított újhagymátis. 1-2 percig még főzzük.

Azonnal tálaljuk a főtt burgonyával.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viki, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss