Elkészítés: A csirkedarabokat sózom, borsozom, lisztbe hempergetem, és kevés olajban kisütöm. A hagymát nagyon apróra vágom, és hozzákeverem a felvert tojásokhoz, amihez hozzáadok még 1 gerezd zúzott fokhagymát, sózom és borsozom.
Egy kisebb tepsibe sütőpapírt fektetek, és a hagymás tojásba mártott húsokat belerakom. A maradékhoz keverem a tejfölt, és az egészet rákenem a húsok tetejére. A tetejére felszeletelt bacont vagy főtt-füstölt császárszalonnát fektetek. Alufóliával lefedem, és jó 45 percig sütöm. Ha már puha a hús, leveszem az alufóliát, és a tetejüket megpirítom egy kicsit.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre