Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymás-burgonyás tekercs

MME MME
60 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát forró, sós vízben megfőzzük, áttörjük, összegyúrjuk a liszttel, a búzadarával, a tojással, 1 evőkanál olajjal és sóval.

A hagymát apróra vágjuk, 2 evőkanál olajon üvegesre pároljuk.

A tésztát, fél cm vastagra kinyújtjuk, kis
téglalapokat vágunk belőle.A hagymát a közepükre tesszük, felgöngyölítjük, végeiket benyomjuk, és lobogó, sós vízben kifőzzük. Pirított zsemlemorzsába forgatjuk a leszűrt tekercseket.

Tűzálló tálban, tejföllel meglocsolva átsütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss