Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hagymás-burgonyás tekercs

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg burgonya
  • 3 közepes fej vöröshagyma
  • 25 dkg liszt
  • 1 db tojás
  • 1 evőkanál búzadara
  • 4 evőkanál olaj
  • 2 dl tejföl
  • morzsa

Elkészítés

    Elkészítés: A burgonyát forró, sós vízben megfőzzük, áttörjük, összegyúrjuk a liszttel, a búzadarával, a tojással, 1 evőkanál olajjal és sóval.

    A hagymát apróra vágjuk, 2 evőkanál olajon üvegesre pároljuk.

    A tésztát, fél cm vastagra kinyújtjuk, kis
    téglalapokat vágunk belőle.A hagymát a közepükre tesszük, felgöngyölítjük, végeiket benyomjuk, és lobogó, sós vízben kifőzzük. Pirított zsemlemorzsába forgatjuk a leszűrt tekercseket.

    Tűzálló tálban, tejföllel meglocsolva átsütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin