Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hagymás-borsos pecsenye

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 szelet karaj (csont nélkül) vagy comb
  • ételízesítő
  • bors
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, olajon átpirítjuk mindkét oldalát. Hozzáadjuk a fűszereket, borsot
    bőségesen, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.

    Mikor felfő és eléggé forr, a vöröshagymát nem nagyon vékony szeletekben rákarikázzuk, ezzel készre főzzük. Ha nem lenne elég a lé a szaftnak, lehet még vízzel pótolni.

    Burgonyapüré, krokett illik hozzá. Jó étvágyat!

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek