Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hagymás báránysült

default user icon
2/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 8 személyre:
  • 25 dkg bárányhús
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál rozmaring- és kakukkfűkeverék
  • 4 teáskanál olaj
  • 4 teáskanál szójaszósz
  • 1 és fél teáskanál méz
  • 1 és fél teáskanál almaborecet
  • 16 db mogyoróhagyma
  • 8 db hideg vízbe mártott fanyárs

Elkészítés

    Előkészítés: A bárányhúst kockára vágjuk. A fokhagymát felaprítjuk.

    Elkészítés: A rozmaring- és kakukkfűkeveréket, a fokhagymát, az olajat, a szójaszószt, a mézet, az alma borecetet és fél teáskanál sót összekeverünk. A húsdarabokat egy kisebb nylonzacskóba rakjuk, ráöntjük a szószt, és lezárva legalább 2 órára hűvös helyre tesszük. A húst kivesszük a szószból, és a mogyoróhagymával felváltva a nyársakra tűzzük. A nyársakat szabadtéri grillen vagy a sütőben grillprogramon megsütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin