Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymaleves rokforttal

MME MME
4.2/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A hagymákat megtisztítjuk, félbevágjuk, kis lángon a vajon megfonnyasztjuk annyira, hogy ne legyen színe. A leveskockákat és a rokfort sajtot megolvasztjuk 2 liter vízben. Az 5 dkg sajtot nagyobb kockákra vágjuk.

Elkészítés: A folyadékot hozzáadjuk a hagymákat. Összekeverjük a mustármaggal, 1 kávéskanál sóval, és 15 percig fedő alatt főzzük. Megszórjuk a sajtdarabokkal, és így tálaljuk.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 240 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss