Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymaleves cipóban II.

MME MME
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát és a hagymát kockára vágjuk. A vizet felforraljuk a leveskockával, beletesszük a kockára
vágott hagymát és a burgonyát. Fedő alatt kb. 20 percig főzzük, ha megfőtt, a levét leöntjük, összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt, összekeverjük. Felforraljuk állandó keverés mellett.

A zsemlék kalapját levágjuk, a belsejét kiszedjük, sütőben átmelegítjük a zsömléket, majd belemerjük a levest.

Aprított petrezselyemmel és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss