Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hachis Parmentier (krumplipüré alatt sült húsos ragu)

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, feldaraboljuk, majd puhára főzzük (kb. 20 perc). Leszürjük, és a tejet, vajat hozzáadva burgonyapürét készítünk belőle.

A húsos raguhoz az apróra vágott vöröshagymát, mogyoróhagymát és fokhagymát kevés olajon üvegesre dinszteljük, majd hozzákeverjük a darált húst. Megsózzuk, megborsozzuk, és néhány percig kevergetve főzzük, majd a tűzröl levéve hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet.

Egy sütõtálba öntjük a húsos ragut, majd befedjük a burgonyapürével, és 180 fokosra elõmelegített sütõbe toljuk 20 percre.

Ezek is érdekelhetnek

Friss