Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kettéosztjuk, kinyújtva a tepsi hátoldalán 180 fokon megsütjük.
A töltelékhez a pudingport sűrűre főzzük a tejjel, hagyjuk kihűlni.
Közben a túrót a vajjal, a porcukorral és a vaníliás cukorral összedolgozzuk, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot.
Az egyik tésztát megkenjük baracklekvárral, ráhalmozzuk a pudingos túrót. Majd a másik tésztát is megkenjük lekvárral, és ráfordítjuk a túrós töltelékre.
A tetejére a tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, és rákenjük a tésztára. Reszelt csokival díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre