Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Habos puncsszelet sütés nélkül

Hozzávalók

  • 20 dkg babapiskóta
  • 2 dl tej (a piskóta mártogatáshoz)
  • 3 csomag puncs puding
  • 1 l tej
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 10 dkg cukor vagy ízlés szerint édesítő
  • 5 dl tejszín vagy hulala
  • 1 maréknyi mazsola
  • 1 csomag piskóta tallér

Elkészítés

    1. A piskótát a tejbe mártogatjuk, és szorosan egymás mellé lerakjuk egy 25 x 30 cm-es tepsi aljára. A pudingot megfőzzük a csomagoláson leírtak szerint, majd kihűtjük teljesen. A tejszínt kemény habbá verjük.
    2. A kihűlt a pudingot összedolgozzuk a habbal, elterítjük a piskóta tetején. A krém tetejére kerek piskótatallérokat rakunk - ezt nem mártjuk tejbe -, és megszórjuk kakaóporral. Pár órára a hűtőbe tasszük, majd szeletelve tálaljuk!

    8 PUNCSOS DESSZERT KARÁCSONYRA, AMIT IMÁDNI FOGNAK A ROKONOK >>> 

    A LEGJOBB DESSZERTEK BABAPISKÓTÁVAL >>> 

Megjegyzés

Nagyon gyorsan elkészíthető ez a finom desszert. Várnunk kell, hogy kihűljön a puding, addig csinálhatunk bármi mást. :) Ünnepekre is szeretettel ajánlom mindenkinek.

Zsanette íz világ Gastro&Konyhája
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin