A 6 db tojást szétválasztjuk, a sárgájához hozzáajuk a cukrot, a szódabikarbónát, a vizet, ezt jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a végén óvatosan a felvert tojásfehérjéket!
Az almát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk, a tepsit sütőpapírral kibéleljük és az almaszeleteket szépen sorban belerakjuk majd fahéjas porcukorral bőséggel megszórjuk és ráöntjük a piskótatésztát, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük!
Közben a tejben megfőzzük a pudingport és kirakjuk hűlni egy tálba a margarint, a cukrot, a fahéjat és jól kikeverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, a felvert decor habot és krémesre keverjük! A kisült, kihűlt piskótát kivesszük és megfordítjuk, az almás rész van fent, arra rakjuk a krémet, majd a maradék habot és reszelt étcsokival megszórjuk!