Előkészítés: A papaját meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, és kisebb darabokra vágjuk. Az ananászt meghámozzuk, éles késsel kiszedjük a húsát. Néhány gyümölcsdarabot félreteszünk a díszítéshez. A maradék gyümölcshúst külön-külön összeturmixoljuk, átpasszírozzuk, és 1-1 teáskanálnyi citromlevet keverjünk hozzá.
Elkészítés: A zselatint a csomagon szereplő utasítás szerint hideg vízben feloldjuk, hozzáadjuk a cukrot, és felforraljuk. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, majd tovább folytatva a keverést, cseppenként hozzáöntjük a még forró zselatint. A felét a papayapüréhez, másik felét az ananászpüréhez adjuk. A tejszínt felverjük, felét az egyik keverékbe, felét a másikba keverjük. A tortalapot kettévágjuk. Az alsó lapot megkenjük az ananászhabbal, majd 10 percre visszatesszük a hűtőbe. Rátesszük a másik fél tortalapot, megkenjük a papajahabbal. Legalább 4 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tetejét csillaggyümölcs szeletekkel, ananásszal, papajadarabokkal díszítjük.