Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Habkönnyű nyári édesség

MME MME
14 4.1/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejfölt a tejszínnel és a porcukorral elkeverem. Egy magas falú, lehetőleg szögletes edény aljára (akár műanyag doboz) vékonyan kenek a tejfölből (kb. 3 mm vastagon). Erre rásorakoztatom a babapiskótákat egymás mellé, majd újra megkenem tejföllel. Erre jön egy réteg gyümölcs. Innentől a mennyiség szab határt, lehet rétegezve pakolni, lényeg hogy a babapiskóta alatt és felett is legyen tejföl, csak így puhul át. Tetejét gyümölccsel zárjuk.

Megjegyzés

4-6 órát állnia kell a hűtőben, hogy a piskóta átpuhuljon. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss