Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Habcsók, ami biztosan sikerül

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • 3 db tojás fehérje
  • 9 ek cukor
  • 3 kávéskanál ecet
  • 1 ek citromlé

Elkészítés

    1. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a cukrot apránként, majd folyamatos keverés mellett hozzádolgozzuk a citromlevet és az ecetet is.
    2. Teáskanál vagy tortadíszítő segítségével sütőpapírral bélelt tepsire tesszük/nyomjuk a habcsókokat, majd 120 fokra előmelegített sütőben, nyitott ajtónál addig sütjük, amíg a kérge el nem kezd barnulni (45-50 perc).

    HABCSÓK VAJKARAMELLÁS POPCORNNAL >>> 

    HABCSÓK (ALAPRECEPT) >>> 

Megjegyzés

A fehérjéhez a cukron túl még adhatunk kókuszreszeléket vagy darált diót. Díszítésként a tetejére nyomhatunk szintén sütés előtt 1-1 kisebb diódarabot.

mmke26
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

lila
Tisztelt Kerdezo,nekem van egy jo receptem amit,regen csinaltam habkarikakat a fara,ez a Horvath Ilona konyvebol valo ,tehat 4 tojas feherje,30 dkg porcukor,par csepp ecet.Ezeket egyutt felverjuk addig mig a kanal a habban megall,Lassu tuzon szaritjuk.Habcsokot is lehet belole csinalni.udvozlettel Lila (biztos fog sikerulni)
kerteszmaria
Az mindig rendben van, hogy a hab felverése nagyon jó kemény lesz. Amikor bár mit belekeverek folyós lesz. Mi lehet a titka, hogy kemény maradjon. Volt mikor gőz fölött vertem fel, akkor nem volt probléma. Talán ez a titok. Segítséget kérek.

Hasonló Receptek

Magazin