Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ebből a gluténmentes lisztből érdemes habarást készíteni

Melyik gm lisztből készítsek habarást? Erre a kérdésre adott választ Felcsiki Tünde, a Mindmegette szakértője mentes témában.

Kedves Tünde! Melyik gm liszt a legalkalmasabb a habarás készítéséhez? Te hogy szoktad elkészíteni?

Habarás elkészítéséhez többfajta lisztet használok, elsősorban olyat, ami az étel típusával harmonizál. Pl.: gm. zabpehelylisztet főzelékek sűrítésére, barna rizslisztet pedig szószok, mártások készítéséhez.

Előnyük az, hogy lassabb felszívódásúak, mint a sima rizsliszt.

Elkészítése: a lm tejfölt ( lm joghurtot és lm tejszínt is használhatunk ) kevés barna rizsliszttel és vízzel csomómentesre keverem és fokozatosan hozzákeverem a főzelékhez.

EBBŐL A GLUTÉNMENTES LISZTBŐL ÉRDEMES RÁNTÁST KÉSZÍTENI! >>>

EGYSZERŰ ÉS GYORS TÉLI GYÜMÖLCSLEVES A HIDEG NAPOKRA >>> 

NINCS BENNE BESAMEL, MÉGIS KRÉMES: MASCARPONÉS SPENÓTOS LASAGNE >>> 

FELCSIKI TÜNDE TIPPJEI ÉS RECEPTJEI >>>

FELCSIKI TÜNDE BLOGJA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss