Elkészítés: A legnehezebb a dinnye kosárkává formálása. Én szigetelőszalaggal jelöltem ki a kosát formáját, majd keskeny pengéjű késsel először a kosár fogóját, majd az oldalait vágtam ki. Utóbbit cikk-cakk alakban.
A dinnye belét fagyis kanállal kivájtam, daraboltam, majd egy tálban összekevertem a többi hozzávalóval. A gyümölcsök arányát mindenki kedve szerint változtathatja. Kevés őrölt fahéjjal és lime levével ízesítettem. Mindenkit biztatok a kóstolásra. Cukor nem kell hozzá! Ha felnőtt is van a társaságban, külön tálban kis vodkát is keverhetünk bele.
Az összekevert salátát kevés idő után visszamerjük a kivájt dinnyébe. hűtve és hűtés nélkül is fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre