Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gyümölcspuncs

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • fél friss ananász
  • 2 barack
  • 1 narancs
  • 1 citrom
  • 10 evőkanál citromlé
  • 10 evőkanál narancslé
  • 3/4 l vörösbor
  • 2 evőkanál narancslikőr
  • 5 evőkanál cukor

Elkészítés

    Előkészítés: A gyümölcsöket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, húsukat kisebb kockákra, a narancsét és citromét karikákra vágjuk.
    Elkészítés: Összekeverjük a citrom- és narancslevet, a vörösbort, a narancslikőrt és a cukrot egy nagy bólés tálban. Beletesszük a gyümölcsöket, lefedjük a tálat, és legalább egy órára betesszük a hűtőbe. Csak ezután kínáljuk, hogy jól összeérjen.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin