A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, és egy kisebb tűzálló tálat vagy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tészta hozzávalóit kimérjük, alaposan elkeverjük, majd a tálba öntjük és az előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütjük. Félretesszük hűlni.
A joghurthoz hozzákeverjük az édesítőt (megkóstoljuk, ha szükséges, utána ízesítünk). Majd az eper felét beleszórjuk, és botmixerrel vagy turmixgéppel pürésítjük. Ezután folyamatos keverés mellett apránként hozzászórjuk a hideg zselatint, végül a maradék egész vagy félbe vágott eperszemeket. Alaposan elkeverjük, és a már hideg tésztára öntjük.
Lefedjük és a hűtőben minimum 3 órát állni hagyjuk, de a legjobb, ha egy egész éjszakát pihentetjük. Szeletelve tálaljuk. Nagyon finom.