Elkészítés: Először a piskótát készítjük el úgy, hogy a hozzávalóit a tojásfehérje kivételével mind beleöntjük egy nagy tálba. A tojásfehérjét felverjük kézi robotgéppel, majd ugyanazzal összekeverjük alacsony fokozaton az előre összeöntött alapanyagokat is. (Ha félig el van keverve, beleöntjük a felvert tojásfehérjét is.) Kivajazott, lisztezett nagy tepsibe öntjük a piskótatésztát, kb. 160 °C fokon szép aranybarnára sütjük.
Miközben sül a piskóta, megcsináljuk a pudingot. Egy lábasba öntjük a tejet, a vizet, a cukrot és pudingport, majd kézi habverővel csomómentesre keverjük, és közepes lángon, folyamatos keverés mellett sűrű krémet főzünk belőle.
Ha langyosra hűlt a piskóta, rákenjük a pudingot, és szép egyenletesen elterítjük rajta az előre feldarabolt gyümölcsöket. Fontos, hogy laposra vágjuk azokat, hogy a zselé a végén befedje teljesen.
A zselét ugyanúgy csináljuk, mint a pudingot, végül leöntjük vele a gyümölcsöket úgy, hogy mindenhol ellepje.