Elkészítés: A tésztához a tojássárgájákat habosra keverjük a vízzel és a cukorral, majd elvegyítjük a sütőporos liszttel és étkezési keményítővel. Végül lazán belekeverjük a felvert tojáshabot. A piskótát sütőpapírral bélelt formában sütjük ki.
A krémhez a mascarponét kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejszínhabot, az összetört babapiskótát és ízlés szerinti gyümölcsöt.
A kihűlt piskótát félbevágjuk, megtöltjük a krém felével, ráhelyezzük a másik lapot, és kívülről is bekenjük a krémmel.
A tetejét tejszínhabrózsákkal és gyümölcsdarabokkal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre