Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsös pulykacsíkok

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az aszalt gyümölcsöket 20 percig meleg vízben áztatjuk, majd a vizet leöntve a gyümölcsöket feldaraboljuk, és ráöntjük a bort.

A húst csíkokra vágjuk, besózzuk, és forró vajon pirosra sütjük. A serpenyőből kivesszük, melegen tartjuk, a visszamaradt zsiradékban megpároljuk a cikkekre vágott almát, körtét, majd hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket a borral együtt. Fűszerekkel ízesítve összepároljuk.

A gyümölcsmártással leöntjük a pulykahúst, burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss