A tejszínt kemény habbá verjük a citrom kifacsart levével és a porcukorral. Hozzáforgatjuk a simára kevert tejfölt. A gyümölcsöket megmossuk, és szárazra törölgetjük. A megtisztított eperszemeket felszeleteljük. 6 db mini gyümölcstortaformát kivajazunk.
A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, és hat részre vágjuk. A formákba nyomkodjuk úgy, hogy peremük is legyen. A túllógó tésztaszéleket levágjuk. Befedjük mindet sütőpapírral, és mindbe egy-egy rétegben lencsét vagy szárazbabot öntünk, hogy lenyomja a papírt.
Az apró tortaalapokat 190 fokos sütőben 13-15 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a babot vagy lencsét, illetve a sütőpapírt is. A tésztát hagyjuk kihűlni, majd mindbe tejszínes krémet kanalazunk, és a tetejükön elrendezzük az előkészített gyümölcsöket.